PR-C 127

 Pedraforca 360º

Maig 2017

17km

Ruta circular

Muntanya

Fàcil

Molts ja coneixeu el Pedraforca, l’haureu pujat, l’haureu fotografiat, però en la ruta que compartim amb vosaltres, el PR-C 127, veureu aquesta muntanya des d’un altre punt de vista.
Es tracta d’una ruta circular de 17 km, sense un gran desnivell (422 m), ni grans dificultats en el camí. És una travessa d’entre 4 i 6 hores on podreu veure la Serra del Cadí i gaudir del massís del Pedraforca des de la seva part més desconeguda.
El punt d’inici i arribada és la Plaça Major de Gósol, en ser una excursió bastant curta no és necessari fer nit allà, tot i que ho recomanem.
Si teniu ocasió, pregunteu al punt d’informació l’estat del camí, sobretot de la cara nord, ja que és on es pot acumular neu o gel que poden dificultar o inclòs impedir el pas.

  • On menjar i dormir…
Ruta circular PR-C-127 Pedraforca 360º
Ruta circular PR-C-127 Pedraforca 360º. Sortida des de Gósol rodejant la Muntanya del Pedraforca.

Recorregut

Gósol-Gósol 17km

1 de maig’17

Sortim del refugi Molí de Gósol just després d’esmorzar.

Enfilem el camí fins a l’inici del recorregut, ja que el refugi es troba als afores del poble,  i comencem el Pedraforca 360.

Després d’un camí, per sortir del poble ens trobem amb una pujada per un corriol ben tupi’t a l’ombra dels arbres que ens porta a un prat completament obert on s’albira tota la serra del Cadí.

Continuem vorejant el Pedraforca mentre contemplem la Serra a l’esquerra i creuem les conques del Llobregat i del Segre.

Acabada la pista pujarem un corriol que porta al Refugi Lluís Estasen, al peu del Pedraforca.

A partir d’aquí creuem una zona boscosa fins a arribar a la pista de la gravera que pràcticament no deixarem fins a arribar a la pista vella de Gósol que ens retornarà al punt d’inici. 

  • On menjar i dormir…


Notice: presscore_display_share_buttons_for_post s'ha cridat de manera incorrecta. Function is deprecated, use the7_display_post_share_buttons instead. Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 7.8.0.) in /home/gransrepwa/www/wp-includes/functions.php on line 4992

Deixa un comentari

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada Els camps requerits estan marcats amb *

Publicar comentari

CONTACTA AMB GRANS REPTES

Si vols estar al dia de cada moviment, subscriu-te al nostre blog

gransreptes.com


Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Nom*

Email*

Missatge