Ruta circular Monestir de Sant Pere de Rodes
Monrata

Sóc filla, germana, esposa i mare. Tinc estudis superiors i una àmplia experiència laboral. Tinc una edat i la vida feta. I ara resulta que he après que encara em queda molt per descobrir! Descobrir sobre el món, sobre les persones i sobre mi mateixa. Segons sembla, a la meva edat no em conec tant com creia i no creia que em coneguessin tant. I això m’agrada! Em fa sentir viva i amb ganes de més.
En aquest món sóc nova, però aprenc de pressa.
Vull més reptes, vull més GRANS REPTES!

Torà-Sant Serni
A. Rush

Som una parella normalment ben avinguda. Ja fa anys que compartim el dia a dia des de visions del món molt diferents, però una de les coses que compartim sempre és el camí. Sempre endavant i sempre al costat l’un de l’altre. Som molt diferents. Ella és vegetariana, jo carnívor. Ell més de cervesa, jo més de vi. Jo em mato al gimnàs, ell no sé què dimonis fa que és prim com un secall. Ella és introvertida, jo parlo pels descosits. A ella li agrada caminar, a mi m’agrada ella.
Encara que les motivacions no siguin les mateixes, sempre compartim els mateixos objectius, els nostres GRANS REPTES!

Estany Llong- Colomina
Gocun

La vida m’ha ensenyat a valorar les coses senzilles, a gaudir-les i sobretot a compartir-les. Amb una motxilla i una bona companyia gaudeixes més del camí. No importa el destí, el que importa és el que facis amb els que estimes. Jo estimo a Monrata.

CONTACTA AMB GRANS REPTES

Si vols estar al dia de cada moviment, subscriu-te al nostre blog

gransreptes.com


Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Nom*

Email*

Missatge