MANRESA-MONTSERRAT

Maig 2017

24km

Ruta lineal

Muntanya

Fàcil

Farem aquesta ruta seguint el camí Ignasià que, juntament amb el camí de Sant Jaume, ens portaran a enfilar una de les serralades més emblemàtiques de Catalunya.

L’iniciem el trajecte al Polígon de Bufavent, als afores de Manresa, on es va a buscar el camí baixant per les hortes fins a trobar el monestir de la Salut. Des d’aquí el camí ja el tindrem indicat fins al final. 

Tot i que són uns quants quilòmetres el desnivell, només el trobarem en el punt que enfilem Montserrat, la resta és tot per camins i pistes molt fàcils de transitar.

  • On menjar i dormir…
Manresa-Montserrat
Ruta Manresa-Montserrat. 24km.

Recorregut

Manresa-Montserrat 24km

19 de maig’17

Des del punt d’inici trobarem les marques del camí de Sant Jaume que no ens deixaran en tot el camí. Comencem la marxa direcció Montserrat per les hortes de Manresa. Al poc de començar haurem de travessar la carretera BV1225 força transitada i ja ens endinsarem per camins entre camps.

Arribem a Castellgalí, per on el camí no arriba a passar i enfilem cap a la urbanització de Mas Planoi. A partir d’aquí el camí ja comença a enfilar. Primer per carretera, després per pista i finalment per un sender entre boscos que ens fa notar l’esforç acumulat.

Arribem a l’ermita de Santa Cecília des d’on ja gaudim d’unes vistes increïbles, tant de la plana com de la serralada.

En aquest punt ens tocarà seguir durant una bona estona pel marge de la carretera BP-1103. Si anem pel marge esquerre, s’ha habilitat un pas per a caminants, tot i que aconsellem precaució.

Passats uns 3 km a l’esquerra, veurem indicat el camí dels Degotalls que, amb un fort pendent, ens farà arribar per fi al Monestir de Montserrat.

  • On menjar i dormir…


Notice: presscore_display_share_buttons_for_post s'ha cridat de manera incorrecta. Function is deprecated, use the7_display_post_share_buttons instead. Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 7.8.0.) in /home/gransrepwa/www/wp-includes/functions.php on line 4992

Deixa un comentari

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada Els camps requerits estan marcats amb *

Publicar comentari

CONTACTA AMB GRANS REPTES

Si vols estar al dia de cada moviment, subscriu-te al nostre blog

gransreptes.com


Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Nom*

Email*

Missatge