7 POBLES

de la Tinença de Bennifassà

Octubre 2017

74,4 km

Ruta circular

Muntanya

Moderat

En aquesta ruta circular podreu gaudir del Parc Natural de la Tinença de Benifassà, conèixer les muntanyes de Castelló i de la Serralada dels Ports. En les quatre etapes realitzades vam assolir 3917m de desnivell acumulat amb una alçada màxima de 1295m. Si pareu atenció i sortiu ben d’hora podreu observar voltors i cabres salvatges autòctones.

Si bé la travessa es pot organitzar per lliure, nosaltres vam decidir comptar amb l’experiència de la gent de 7 Pobles. Us ajudaran a preparar, adaptar i organitzar segons les vostres necessitats. Si no sempre us poden aconsellar.

Ruta 7 Pobles
Ruta 7 Pobles

1a Etapa

EL BOIXAR-CASTELL DE CABRES 13KM

17 d’octubre’17

Sortim del Boixar resseguint les marques del PR-CV-75.11 fins a trobar la carretera principal. En aquest punt haurem de parar atenció, ja que si seguim les marques blanques i grogues començarem la ruta en direcció contraria. Nosaltres anirem cap a l’esquerra! Un cop arribem a Coratxà, poblet pel qual val la pena perdre’s un moment, vam decidir fer cas d’un bon consell i desviar-nos uns 4km (anada i tornada) i acostar-nos a la Mola de Mitja-Vila. Des d’on gaudireu d’unes vistes espectaculars. Tornem al nostre camí que ens portarà fins a Castell de Cabres. Poble amb molt d’encant i història.

2a Etapa

CASTELL DE CABRES-POBLA DE BENIFASSÀ 30KM

18 d’octubre’17

Sortim de Castell de Cabres seguint també les marques del PR. Aquesta és l’etapa més llarga de tota la ruta, però nosaltres la vam haver d’escurçar per motius climatològics, ens vam perdre el poble de Bel, quedarà pendent per la següent.
En el punt de la Creu ressegueixes el PR-CV-75.13 que et fa retallar un bon tros. Des d’aquí ja és tot baixada fins a arribar a la Pobla de Benifassà.

3a Etapa

POBLA DE BENIFASSÀ-FREDES 26,5KM

19 d’cotubre’17

Aquesta és segurament l’etapa més esperada. Al poc de començar arribes al poble del Bellestar. Només sortir entres en el paisatge més autèntic dels Ports, resseguint el Riu Verd fins a arribar a l’Embassament d’Ulldecona. Un cop deixem l’embassament comença la pujada fins a arribar al Portell de l’Infern (espectacular), i més endavant el Salt del Robert (on neix el Riu Sénia). Ara ja només ens queda la pujada final fins a Fredes.

4a Etapa

FREDES-EL BOIXAR 9KM

20 d’octubre’17

Etapa curta però amb vistes increïbles, sortint de Fredes seguint el GR-7 que baixa per un sender molt agradable de caminar fins a arribar a Mas de l’Hostalet. Aquí deixem el GR i comença la pujada que ens portarà a gaudir de les últimes vistes, deixant-nos una espectacular imatge de la Tinença de Benifassà.


Notice: presscore_display_share_buttons_for_post s'ha cridat de manera incorrecta. Function is deprecated, use the7_display_post_share_buttons instead. Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 7.8.0.) in /home/gransrepwa/www/wp-includes/functions.php on line 4992

Deixa un comentari

La teva direcció de correu electrònic no serà publicada Els camps requerits estan marcats amb *

Publicar comentari

CONTACTA AMB GRANS REPTES

Si vols estar al dia de cada moviment, subscriu-te al nostre blog

gransreptes.com


Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Nom*

Email*

Missatge